Guidet flue- popping, jigging og trollingfiskeri

Oplev game fishing i verdensklasse, hvor vi fanger GT's, Sailfish, Yellowfin Tuna, Dogtooth Tuna og mange flere

Fiskeriet på Maldiverne er ualmindeligt spændende. Det industrielle fiskeri er absolut noget for sig, hvor der ikke fiskes med net og trawling, men derimod kun fiskes med stang og én krog uden modhage for at fiske mere bæredygtigt. Og de hiver fisk i land. Masser af fisk!  Det siger ikke så lidt om mulighederne, og sportsfiskeriet er da også et af Verdens bedste. Det indiske ocean bugner af fisk især omkring koralrevene, hvor de større og eftertragtede rovfisk jager mindrebyttedyr. Maldiverne er dannet af gamle vulkankratere, som kaldes atoller. Kraterne er ovale og er blevet levested for mange koralrev og øer, som udgør bl.a. Dhiffushi. Netop omkring Dhiffushi er der masser af perfekte fiskepladser til at udnytte revkanterne med forskellige fiskemetoder.

Vi specialiserer os både i fluefiskeri og popping-, jigging- og trollingfiskeri for ikke at nævne dybvandsfiskeri med levende agn. Vores pakkerejser er tilpasset fiskemetoderne, og fluefiskeriet er derfor en særskilt pakkerejse og spinne-/dybvandsfiskeriet en rejse for sig. Årsagen er kravet til bådtyper, guider og kaptajner til fiskeriet, som vi optimerer bedst ved at dele fiskeriet op.

Besøg www.libertinefishing.com for mere information om fiskemetoderne, fangster, historier, priser, datoer og meget mere.

 

gamefishing fluefiskeri: giant trevally

poppingfiskeri efter GT fra større båd