IMG_0320.jpg

OM OS

For et par år siden rejste vi rundt i Maldiverne med vores to små børn og kom ved et tilfælde til øen Dhiffushi. En lille og meget lokal ø præget af venlige mennesker, lækker mad, kridhvide strande og turkisblåt hav. Efter kun et par dage på øen var vi forelskede, og vi besluttede os for, at andre også skulle have mulighed for at besøge den skønne ø. Vores eventyr med Air Dhiffushi var begyndt.

Med Air Dhiffushi har du mulighed for at opleve det autentiske Maldiverne i et prisleje, der ligger langt under det sædvanlige. Vi har skabt et netværk blandt de lokale og renoveret et guesthouse med fire lækre værelser - kun 50 meter fra stranden. 

Vores guesthouse Air Dhiffushi

Huset hedder Air Dhiffushi, og det ligger centralt på øen Dhiffushi kun 50 meter fra øens bedste strand - en rigtig maldivisk bountystrand med klart turkisfarvet vand.

Air Dhiffushi har fire værelser - to dobbeltværelser og to familieværelser med priser fra 500 DKK - 750 DKK pr. nat. Alle værelser har aircondition, privat toilet, lille gårdhave og udendørs brusebad. I fællesskab med øens lokale snedker har vi designet husets møbler, som alle er lokalt producerede. 

Huset har også to fælles udearealer. I forhaven er der loungemøbler, bøger og spil. Der er mulighed for skylle sand og saltvand af under bruseren, og du kan også hænge dit strandlegetøj, snorkeludstyr og finner til tørre her. I baghaven under øens største panadannaspalme har vi vores overdækkede spiseområde, hvor vi serverer måltiderne. Fælleshaven er 300 kvadratmeter stor, så vi har også hængt et par hængekøjer op. Huset rummer også et fælleskøkken med gratis kaffe, te og mineralvand

Vi tilbyder morgenmad, frokost og aftensmad og derudover mellemmåltider, snacks og maldivisk eftermiddagste. Vi har altid et udvalg af forskellige non-alkoholiske drikkevarer på køl. Kaffe, te og vand er gratis. Maden er hovedsagelig traditionel maldivisk mad tilberedt af vores lokale kok. Til morgenmad kan man vælge enten maldivisk mas huni (tynde hvedepandekager med krydret tun), valgfrit æg og frugt eller kontinental morgenmad med lyst brød, smør, marmelade, valgfrit æg og frugt. Frokost og aftensmad afhænger af kokkens humør, men har altid afsæt i det maldiviske køkken, der er præget af fisk, kylling, grønt, urter, ris og kokos. Priserne varierer mellem 2-15 $ pr. måltid og kan findes i husets menu. Har I særlige ønsker til maden såsom hummer, grill på stranden eller en fødselsdagkage, skal I endelig sige til, så vil vi prøve at arrangere det. På din sidste dag betaler du en samlet regning for dine måltider og drikkevarer. 

Øen Dhiffushi

Dhiffushi er noget helt særligt. Det syntes www.guesthouses.mv også, da de i 2016 kårede Dhiffushi som den bedste lokale ø at bo på som turist.

Sammenlignet med andre maldiviske øer, ligger Dhiffushi rigtig tæt på mange unikke og forskellige koralrev, sandbanker, ubeboede øer, de bedste surfsteder, fiskepladser og delfinområder. Øens placering betyder også, at du på 35-45 min. kan være i hovedstaden Malé eller i lufthavnen.

Øen er godt 900 meter lang og 200 meter bred. Den er dækket med kokospalmer, vejene er af koralsand og med få undtagelser er øen bilfri. Der er ca. 1200 indbyggere på øen, hvor det primære erhverv er fiskeri. Der er trygt, og kriminaliteten er så lav, at politiet har droppet at slå sig ned på øen. Øen har sit eget lægehus og apotek. Strandene, legepladsen, fodboldbanen og skolen gør Dhiffushi særdeles børnevenlig. Lokalbefolkningen elsker børn, og den sparsomme trafik gør øen til et sikkert sted for børn at udforske. 

En af de unikke ting ved øen er det lokale samarbejde. De forskellige guesthouseejere ser ikke hinanden som konkurrenter men som samarbejdspartnere, og det samme gør sig gældende ved lokalbefolkningen. De hjælper hinanden og løfter i flok til gavn og glæde for både lokale og turister.

Dhiffushi huser adskillige små købmænd og souvenirbutikker. Vareudbudet hos købmændene kan virke beskedent, men har I særlige ønsker, kan I blot spørge vores manager, da mange ting kan skaffes fra hovedstaden Malé. På Dhiffushi betaler man med kontanter, som både kan være maldiviske rufiyaa og amerikanske dollars, men I skal huske at hæve penge i lufthavnen eller i Malé, da øen ikke har hæveautomater. I lufthavnen kan i hæve maldiviske rufiyaa, men skal i hæve dollars, skal de hæves i en bank i Malé. 

Øen har tre caféer: Cozy Café, Dream Corner View og Faruma, som alle serverer mad, kaffe/te og friskpresset juice til lave priser. Øens andre guesthouses serverer også mad og drikke. På de mindre guesthouses skal man bestille frokost og aftensmad i god tid, gerne et par timer i forvejen, så de kan nå at købe ind. Øens største guesthouse Rashu Hiya har hver aften en buffet til 12$, der består af både maldiviske og internationale retter. Rashu Hiya har også hyggelige spisepladser ned til vandet. 

priser og Booking 

Her kan du booke dine overnatninger i Air Dhiffushi. Så snart din booking er gennemført, vil du modtage en bekræftelsesmail med faktura fra os. Har du spørgsmål til bookingen, er du altid velkommen til at kontakte os på info@libertinetravel.com / 28294747. 

Din booking inkluderer altid soveværelse, badeværelse, privat gårdhave med udendørs bruser, fælles udendørsarealer med hygge- og spisepladser samt kildevand, kaffe og te ad libitum. 

Du skal købe din flybillet til Malé, hvor du lander på lufthavnsøen Hulhule Island. Herfra skal du med båd videre til Dhiffushi. Du kan læse mere om de forskellige transportmuligheder under "GODT AT VIDE". 

 

Searching Availability...

Oplevelser

Maldiverne er meget mere end afslapning, hvide sandstrande og azurblåt vand. Maldiverne rummer alverdens aktivitetsmuligheder i de smukkeste omgivelser, og vores team står klar til at hjælpe dig med at sammensætte din ferie, så du ikke går glip af noget. Vores lokale forankring på øen Dhiffushi og tætte samarbejde med lokalbefolkningen gør, at vi kan sikre en feriedestination, der lever op til dine forventninger med et væld af spændende oplevelser til fordelagtige priser. Er du interesseret i nogle af aktiviterne, skal du blot kontakte os på: info@libertinetravel.com

 

Dykning. På Dhiffushi ligger den anerkendte dykkerskole TGI Maldives. Her kan du leje dykkerudstyr, guide, båd og tage dykkercertifikat. Maldiverne er kendt for krystalklart vand, koralrev og eksotiske fisk, som gør en dykkertur helt unik. Dyk eksempelvis med djævlerokker, delfiner og havskildpadder. 

Snorkling. Hele vejen rundt om Dhiffushi ligger masser af gode steder at snorkle. Ved vores guesthouse kan du leje maske og finner. Vi kan også hjælpe med at arrangere snorklingture, hvor I bliver sejlet ud til de bedste rev i området. 

Vandsport. Vi samarbejder med SN watersport. Her kan du leje udstyr og prøve kræfter med forskellige vansportsaktiviteter såsom bølgesurfing, windsurfing, katamaransejlads, kano, kajak, paddleboard, jetski og fun ride i banan eller ring efter en båd. 

Fiskeri. En fisketur på Dhiffushi kan både være for nybegyndere og viderekomne. Har du lyst til at give dig i kast med sport & game fishing, arrangerer vi løbende pakkerejser på www.libertinefishing.com. Vil du fiske som de lokale, kan vi arrangere fisketure, hvor du fisker på traditionel maldivisk manér. Har du din egen fiskestang med, kan du frit fiske hele vejen rundt om Dhiffushi, hvor kysten er perfekt til vadefiskeri, hvad enten du er flue- eller spinnefisker.

Besøg en øde ø. Hvem har ikke drømt om at besøge en øde ø? Med Maldivernes over 1800 ubeboede øer har du også chancen. Vi anbefaler at tage en picnickurv med fra Air Dhiffushi og opleve den ubeboede bountyø Chicken Island. 

Sejlads i maldivisk dhoni. Prøv sejlads i den traditionelle maldiviske sejlbåd - dhoni - og oplev øhavet.

Solnedgang og delfiner. Hver aften trækker delfiner ind til Dhiffushi, og vi kan arrangere en bådtur, hvor I stille og roligt sejler ud til dem og efterfølgende nyder solnedgangen på vej tilbage. 

Besøg et luksusresort. En stor del af Maldiverne er eksklusive luksusresorter, som kun de færreste har råd til. Vi samarbejder med en række af de omkringliggende resorter om endagsture, hvor man kan opleve luksus ud over det sædvanlige. Maldiverne har et generelt alkoholforbud med undtagelse af private øer - resorter - så her er der også mulighed for at drikke alkohol. 

Tur til sandbanker. Rundt om Dhiffushi er der flere sandbanker, der kommer og går med tidevandet. Vi pakker liggestole, parasoller og en køletaske og sejler jer ud til en af de unikke sandbanker. Efter aftalt tidspunkt bliver I hentet igen og sejlet tilbage til  Dhiffushi. På sejladsen frem og tilbage vil der være gode chancer for at se delfiner.

Budo Beru. Oplev den historiske og traditionelle maldiviske sang og dans, der oprindeligt stammer fra det østlige Afrika og stadig er en fast del af de lokales liv.. 

Maldivisk BBQ. Har I lyst til noget særligt en aften, kan vi arrangere BBQ på stranden, hvor kokosnøddeskaller bliver brugt som kul og menuen står på friskfanget fisk. En hyggelig aften i fællesskab med de lokale.

 

Spørgsmål? Skriv til os på info@libertinetravel.com

 

Godt at vide

Transfer

Når du ankommer med dit fly, lander du på lufthavnsøen Hulhule Island tæt på Malé. Herfra skal du videre med sejlads til øen Dhiffushi. Du kan enten kan tage en af de offentlige færger eller leje en privat speedbåd. Vi kan ikke påtage os ansvaret for jeres transport, men står altid klar til at hjælpe jer. 

Speedbåd. Den hurtigste og mest direkte rejse til Dhiffushi er med speedbåd. Alt afhængig af vejret tager turen kun omkring 45 minutter. Vi er behjælpelige med at arrangere speedbåd og opsamling i lufthavnen. Prisen er mellem 130$ og 260$ pr. sejlads alt afhængig af antal passagerer og vejrforhold. Prisen afregnes med speedbådens operatører. Ønsker I transfer med speedbåd, skal I blot angive i kommentarfeltet, når I booker jeres ophold, hvor mange mennesker I er og jeres ankomsttidspunkt, så vil vi prøve og hjælpe jer.

Offentlig transport. Ønsker I ikke speedbåd, kan I sagtens selv finde vej til Dhiffushi via de lokale færger, som også er en oplevelse i sig selv. Først skal I med en færge fra lufthavnsøen Hulhule Island over strædet til hovedstaden Malé. Sejlturen tager under ti minutter. Færgen finder I ved at gå gennem tolden og til højre, hvorefter I krydser vejen og fortsætter langs kajen til højre, indtil I når billethuset. Husk kontanter til billetten. Som de fleste steder på Maldiverne tager de både imod maldiviske rufiyaa og amerikanske dollars. I finder en hæveautomat til venstre, når I kommer ud igennem tolden. Fra Malé kan i tage to forskellige offentlige færger. Vi kan hjælpe jer med at købe billetter og sikre jer plads i færgen. 

Færge lufthavnsøen - Malé / Malé - lufthavnsøen

Færger Malé - Dhiffushi

Færger Dhiffushi - Malé

 

Generelle informationer

Maldiverne. Landet består af omkring 2000 øer, hvoraf ca. 200 af dem er beboede - Dhiffushi er én af dem. De resterende øer er enten private resortøer, ubeboede eller udelukkende landbrugsøer.

Sprog. På Maldiverne taler man Dhivehi Raajje og i udpræget grad også engelsk. 

Tidszone. GMT +5 timer, sommertid bruges ikke, hvilket betyder, at de er 3 timer foran den danske sommertid, og 4 timer foran den danske vintertid.

Vaccinationer. Det afhænger af rejsens varighed. Tjek Statens Seruminstituts hjemmeside www.ssi.dk i god tid inden afrejse.

Farer. Der er ingen farlige dyr på øen.

Solbeskyttelse. Vær opmærksom på at du er meget tæt på ækvator. Solen er skarp, og du skal tage dine forbehold i form af tøj og solcreme.

Drikkevandet. Drik ikke vandet fra hanen. Kildevand er inkluderet i prisen ved overnatning i Air Dhiffushi. 

Prisniveau. Generelt er prisniveauet lavere end herhjemme, og går du ud og spiser på øens lokale caféer, vil du opleve, at priserne er markant lavere.

Drikkepenge. Maldiverne har ikke tradition for at give drikkepenge, da de er inkluderet i regningen. Men oplever du en service ud over det sædvanlige, er det god skik at give drikkepenge. 

Religion. Islam (sunni)

Påklædning. Nudisme er forbudt og kan blive straffet med bøder på op til 1.000 $. Ligger du på stranden, er bikini og shorts fuldt ud accepteret, men bevæger du dig rundt på øen, er det velanset at klæde sig i minimum shorts og t-shirt. Af respekt for lokalkulturen anbefaler vi dig at følge dette.

rejsevilkår

Uforudsigelige hændelser                                                                                                                                                                                           

Libertine - Estate & Travel fralægger sig ansvaret for uforudsigelige hændelser som dårligt vejr, sygdomme, naturkatastrofer og krigshandlinger.

Priser                                                                                                                                                                                                                                      

Prisen er fast og omfatter indkvartering. Prisen ændres ikke ved valutakursudsving, afgifter, skatter eller lignende forhold.

Prisen tillægges de maldiviske skatter, som er TGST på 12% af regningen og green tax på 3 USD pr. dag pr. person. 

Betalingsbetingelser                                                                                                                                                                                                              

Ved bestilling forlanges en minimumsbetaling i form af et depositum svarende til 20% af totalbeløbet for rejsen. Restbeløbet skal være Libertine - Estate & Travel i hænde senest 60 dage før afrejsedato. Bestilles rejsen mindre end 60 dage før afrejse, skal depositum og restbeløb betales samtidigt ved bestilling af rejsen.

Gæstens ret til afbestilling og ændring før afrejse                                                                                                                                                      

Som gæst har du ret til at ændre og/eller afbestille din rejse under følgende vilkår:

  • Personen der bestiller rejsen, og hvortil voucher tilsendes, betragtes som ejeren. Det er kun denne person, der kan ændre og/eller afbestille rejsen. Korrespondancen fra os angående afbestilling og/eller ændringer af rejsen vil ligeledes ske til denne person. 
  • Såfremt det er muligt for Libertine - Estate & Travel at eftergive det pågældende ønske, kan gæsten ændre rejsen uden ekstra gebyrer påregnes.
  • Ved afbestilling af en rejse senest 60 dage før afrejse, mister gæsten det indbetalte depositum på 20%.
  • Ved afbestilling af en rejse 60 dage inden afrejse, frafalder Libertine - Estate & Travels pligt til refundering, og rejsens pris går tabt for gæsten.
  • Libertine - Estate & Travels ret til afbestilling og ændringer før afrejse

Libertine - Estate & Travel har ret til at aflyse og/eller ændre rejsen under følgende vilkår                                                                                    

  • I tilfælde af at Libertine - Estate & Travel bliver nødsaget til at aflyse eller ændre rejsen, skal gæsten hurtigst muligt informeres herom.
  • Såfremt Libertine - Estate & Travel ikke kan levere de aftalte ydelser eller laver ændringer i rejsen, som er af ringere kvalitet end som aftalt ved bestillingen, har gæsten ret til afbestilling og fuld returnering af det indbetalte beløb. Det samme gør sig gældende, hvis Libertine - Estate & Travel aflyser rejsen.
  • Libertine - Estate & Travel er ikke forpligtet til at dække økonomiske tab som følge af afbestilling eller ændringer af rejse

Manglende fremmøde                                                                                                                                                                                                          

Ved for sent fremmøde eller ved gæstens udeblivelse, fralægges kravet på tilbagebetaling, da det betragtes som en aflysning af rejsen.

Gæstens egne forhold                                                                                                                                                                                                          

Som gæst har du ansvaret for at tage almindelig hensyntagen samt opføre dig anstændigt i forhold til gældende regler og normer (nudisme er forbudt).

Kundeansvar                                                                                                                                                                                                                              

Det er kundens eget ansvar at sikre de nødvendige vaccinationer inden afrejse samt gyldig legitimation. Det er yderligere kundens ansvar at printe og medbringe voucher tilsendt fra Libertine - Estate & Travel. Voucher bruges som dokumentation i lufthavnen og ved ankomst til guesthouset.

kontakt os

Vi har altid lyst til at høre fra dig. Ring, skriv eller kom forbi til en kop kaffe på vores kontor i København. Du kan også følge med på facebook: www.facebook.dk/airdhiffushi, hvor vi løbende deler nyheder og billeder fra vores dejlige hus Air Dhiffushi. 

 

Navn *
Navn
Besked

Libertine - Estate & Travel

Værnedamsvej 12a

1619 KBH V

CVR 36903627

T +45 28262400
E info@libertinetravel.com

galleri